plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Бум на європейську зовнішність в країнах Азії

Бум на європейську зовнішність в країнах Азії

Які способи європеїзації особи популярні у азіатських красунь?

Серед багатьох людей існує думка, що для досягнення європейських рис обличчя досить лише вдатися до процедури блефаропластики. Однак, все не так просто. Увагу варто приділити носа, губ, овалу обличчя в цілому, а не тільки формою і розрізу ваших очей.

Європейські типи зовнішності - які вони?

До основних європейських типам відносять три певних: так званий "класичний", південний тип і північний. Цікавою є той факт, що поки представники азіатських рас прагнуть придбати європейські риси, ми, в свою чергу, все більше захоплюємося азіатською культурою, в основному стилем одягу і аніме.

Особливостями північного типу особи є дуже світле волосся (біляві), біла як сніг шкіра і тонкі лінії чуттєвих губ. Південний є повною протилежністю північного типу. Особливостями зовнішності красивих мешканок жарких країн вважаються темні очі і благородна форма носа, навіть з невеликою горбинкою. Що стосується класичного типу зовнішності, то власники такого мають волосся натуральних відтінків, очі округлої форм або мигдалеподібні, пишні губи і акуратну форму носа. І тим не менше, більшість азіатів впевнені, що блефаропластика допоможе їм стати європейцями.

Однак, ми то знаємо, що це абсолютно не так. При зміні розрізу і форми очей дуже важливо враховувати загальну картину зовнішнього вигляду і пропорції інших частин обличчя. І при всьому цьому, блефаропластика - найбільш затребувана процедура у жителів Азії.

Як правило, процедура пластики повік виконується поетапно. Починається все з формування складок на верхньому столітті. Після чого пластичним хірургом видаляється складка - епікантус. Нарешті видаляється надлишок жиру верхньої повіки. Така процедура допомагає придбати більш європейську форму очей.

Блефаропластика не єдиний метод європеїзації у азіатів. Корекція телекантуса так само дуже популярна. Ця операція має на увазі корекцію проміжку між кутами очних щілин.

А як же ніс? Тонкий, рівний, витончений носик - мрія багатьох модниць. Саме це підняло ринопластику на друге місце за популярністю серед процедур у жителів азіатських країн. З її допомогою азіатки зменшують крила носа, широкі за своєю природою, а також змінюють кінчик носа. Також під час пластики носа часто застосовують підняття спинки носа.

Всі ці операції зі зміни азіатської зовнішності, а також багато інших я активно застосовую в своїй практиці пластичного хірурга в Києві.

16 травня, 2020