plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Ринопластика Кейт Міддлтон - чи робила герцогиня пластичну операцію

Ринопластика Кейт Міддлтон - чи робила герцогиня пластичну операцію

  • Головна
  • Новини
  • Ринопластика Кейт Міддлтон - чи робила герцогиня пластичну операцію

Пластика носа - таку процедуру приписують Кейт Міддлтон не вперше. Але, деякі експерти висловили досить цікаву думку про ринопластику герцогині Кембриджської. Iз чуток жінка герцога Вільяма зробила не одну пластичну операцію для корекції носа. Чутки підігріваються висловлюваннями експертів в області пластики, які не заперечують, що форма обличчя Кейт Міддлтон, а зокрема носа - була підкоригована.

Пластика носа Кейт Миддлтон - насколько правдивы слухи о ринопластике знаменитости

Що наштовхує на думки про пластику Кейт Міддлтон

Як стверджує джерело, ринопластику герцогиня Кембриджська вперше зробила більше десяти років тому. Тоді процедура, проведена ще в 2005 році, виступила подарунком до випускного. Далі довелося зробити повторну ринопластику, щоб виправити деякі недоліки після першої процедури.

Але корекція форми носа не єдина пластична операція, яку приписують знаменитості. Якщо вірити чуткам, то Кейт Міддлтон не обійшлась і без підтяжки грудей або її збільшення. Такі висновки експертів напрошуються через те, що герцогиня навіть після народження двох дітей виглядає шикарно.

Iз чим можуть бути пов'язані зміни Кейт Міддлтон

Але, не всі довіряють чуткам. Адже, для порівняння зовнішнього вигляду Кейт можна погортати архіви. Особливу різницю помітити вкрай важко, особливо, якщо говорити про пластику носа. Варто враховувати і той факт, що після заміжжя селебріті досить кардинально змінила імідж. Можливо, це частково і вплинуло на деякі візуальні зміни.

Відносно припущень про пластику грудей - тут теж важко щось стверджувати, адже Кейт Міддлтон лише недавно припинила грудне вигодовування молодшої дитин. Крім цього, варто згадати, що за чутками, навіть королева вдається до ін'єкцій ботокса.

21 червня, 2016