plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Лікарі допомогли дівчині погладшати в потрібних місцях

Лікарі допомогли дівчині погладшати в потрібних місцях

  • Головна
  • Новини
  • Лікарі допомогли дівчині погладшати в потрібних місцях

Як розповів пластичний хірург Дмитро Слоссер, у віці восьми років у пацієнтки діагностували синдром Баракера-Сімонса. Ця хвороба, причини якої невідомі, характеризується повним зникненням жирової тканини в області голови і грудної клітини.

Щоки людини стають надто запалими, череп чітко промальовується. Разом з цим нижня частина тіла (в тому числі гомілки, ноги), навпаки, товстішає. Це надзвичайно рідкісна патологія-у світовій медичній літературі описано всього 250 випадків такого захворювання.

Багато років молода жінка соромилася своєї зовнішності і не могла вийти на вулицю без спеціальної пов'язки на обличчі. Нарешті вона зважилася звернутися за допомогою до пластичних хірургів. Фахівці, ретельно вивчивши стан здоров'я хворої, зробили висновок, що їй можна допомогти за допомогою ліпофілінга.

Хірурги за допомогою шприца акуратно ввели в область щік в цілому 50 мілілітрів жирової тканини, взятої з гомілок. А щоб ця тканина не розсмокталася, жінці додатково ввели в обличчя плазму, збагачену кров'яними клітинами — тромбоцитами. Відразу ж після процедури обличчя пацієнтки набуло нормальні обриси. Лікарі не виключають, що молодій жінці потрібна додаткова корекція. Можливо, медикам ще раз доведеться вводити жирову тканину.

24 березня, 2016