plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Види грудних імплантатів

Види грудних імплантатів

Більше п'ятдесяти років естетична хірургія успішно сперечається з природою з приводу розміру і форми жіночих грудей. Винахід імплантів дало всім жінкам спокусливий шанс збільшити груди, зробивши її пружною і підтягнутою на довгі роки.

Виды грудных имплантантов

Головні вимоги до грудних імплантатів: Довгострокова Безпека для здоров'я жінок і їх естетична достовірність. Грудні імпланти пробували виготовляти з різних матеріалів і наповнювачів. Силіконовий гель, сольовий розчин, соєва олія і гідрогель – в різний час розглядалися, як найперспективніші і безпечні наповнювачі для грудних імплантів. Зараз найбільш безпечними визнані два види імплантів-силіконові і сольові, їх застосовують для пластики грудей у всьому світі.

Грудні імпланти, заповнені силіконовим гелем, надають грудей однорідність і природність. Силіконові імпланти розрізняються за своєю формою (круглі або анатомічні) і щільності їх наповнення (профілі). Форма і профіль імпланта підбираються індивідуально, з урахуванням анатомічних особливостей грудей і місця установки імпланта. М'які імпланти низького профілю встановлюють під великий грудний м'яз. А щільні, з невеликою основою, імпланти високого профілю можна встановлювати під шкіру, молочну залозу або в фасциальний кишеню грудного м'яза. Силіконові імпланти встановлюють через надрізи під грудьми.

В'язкий силікон високої молекулярної щільності в імплантах останнього покоління повторює і утримує анатомічну форму грудей, він не володіє плинністю і тому безпечний при випадкових розривах оболонки.

Сольові, круглі, імпланти, заповнюються стерильним, фізіологічним, 0,9% розчином солі вже після їх установки. Післяопераційна реабілітація настає швидко, завдяки невеликим хірургічним розрізам. Якщо клапан порту, через який імплант заповнюють розчином, виведений в пахвову западину, імпланти можуть бути «долити» до необхідного розміру після спадання післяопераційних набряків. При розриві оболонки і попаданні сольового розчину в навколишні тканини, він швидко розсмоктується, і небезпечні ускладнення виникають вкрай рідко.

Силіконовий гель і сольовий розчин в імплантах укладений в тришарову силіконову оболонку. За типом поверхні оболонки імпланти можуть бути гладкими і текстурованими. Багатошарова оболонка надійно захищає наповнювач від просочування в навколишні тканини.

23 березня, 2016