plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Зробити вас красивіше пластичним хірургам допоможе... жирова тканина

Зробити вас красивіше пластичним хірургам допоможе... жирова тканина

  • Головна
  • Новини
  • Зробити вас красивіше пластичним хірургам допоможе... жирова тканина

Дмитро Слоссер. Пластичний хірург:

- Жертв потрібно все менше і менше! Щоб бути красивим і привабливим, нам вже не треба платити ту високу ціну, яку ми колись платили! Ми зараз знаходимося на межі революційних змін, тому що вся тенденція йде в бік малоінвазивних клітинних технологій.

Операція? Не наш метод!

Майбутнє пластичної хірургії в цілому і омолодження зокрема-це малоінвазивні методи, тобто відсутність розрізів, типових для операції ускладнень і практично повна безболісність. Незабаром більшість найпопулярніших "пластичних трансформацій" буде здійснюватися безопераційними методами. Вже зараз доктора пропонують пацієнтам процедури, що дозволяють, якщо не уникнути «агресивного» омолодження за допомогою скальпеля, то надовго його відстрочити.

Володимир Ключников. К.м.н. Пластичний хірург:

- З щадних методик корекцій вікових змін особи зараз досить популярний нитковий ліфтинг. Армування особи спеціальними нитками, які створюють певну каркасність і підтягують шкіру обличчя, покращуючи її стан. Це дозволяє відкласти хірургічну корекцію на певний термін.

Кардинально омолоджуватися без хірургічних втручань, прибирати зморшки без ботекса і збільшувати груди без імплантів, за рахунок власних жирових клітин, буде можливо зовсім скоро.

Дмитро Слоссер. Пластичний хірург:

- За допомогою нових технологій таким методом можна буде проводити популярні естетичні операції, наприклад, збільшення грудей. Причому збільшити можна буде не на піврозміру, а на один-два!

І ця жирова тканина нікуди не дінеться, не розсмокчеться-вона залишається в тілі! Я думаю, що нам не доведеться довго чекати-буквально через пару років ми побачимо ці методики в арсеналі пластичних хірургів!

А поки Хороші новини є для тих, кому жирові запаси тільки заважають і псують фігуру.

Позбавляємося від зайвих "деталей"

Кажуть, що якщо за допомогою ліпосакції позбутися від ненависних «галіфе» або жирку в інших проблемних місцях, то через деякий час він неодмінно заявить про себе знову, «осівши» на інших частинах тіла. Лікарі стверджують, що це міф - сучасні методи дозволяють прибирати зайві форми раз і назавжди.

Сьогодні ліпосакція проводиться амбулаторно, під місцевою анестезією: ніякого болю і довго непрохідних синців. Головне, після-дотримуватися ряду нескладних правил, які допоможуть закріпити результат:

  • носити протягом 2-3 тижнів спеціальну компресійну білизну
  • не відвідувати парних і саун
  • їсти помірно і раціонально, інакше ефект від процедури скоро стане непомітний через загальний набір ваги
  • починати займатися спортом можна через 10-14 днів, природно, по початку " без фанатизму»

Володимир Ключников. К.м.н. Пластичний хірург.

Все ж таки треба намагатися вести здоровий спосіб життя! Жінці, яка їсть гамбургери, лежачи на дивані за переглядом мелодрам, робити ліпосакцію безглуздо! Звичайно, у неї такого галіфе, як раніше, не виросте, але фігура буде збільшуватися в обсягах неодмінно!

Довічна гарантія на силіконові груди-це реальність!

Пластичні хірурги обнадіюють і тих, хто не збирається чекати, щоб збільшувати груди власним жиром. Тепер на грудні імпланти дається довічна гарантія, оскільки вони дуже довго зберігають свої фізико-технічні якості. А це означає, що їх не треба міняти кожні 7-10 років, як раніше! Нова операція буде потрібно лише в тому випадку, якщо з віком груди втратить форму або - за бажанням самої пацієнтки, що буває не рідко - апетити ростуть, і деякі з часом хочуть ще більший розмір.

Варіант є і для тих, кому не підійшли імпланти зі звичайним покриттям через утворення капсулярної контрактури - надмірного потовщення фіброзної капсули. Подібне ускладнення веде до неприємних наслідків для здоров'я і зовнішності.

Ольга Філатова. Представник компанії-дистриб'ютора грудних імплантатів:

- Це показання до заміни імплантів, оскільки груди стає твердою і болючою. Виникнення капсулярної контрактури-специфічна реакція організму, яку неможливо передбачити до операції. Якщо таке трапилося, то для повторної операції використовують спеціальні імплантати з мікрополіуретановим покриттям - це значно знижує ризик нових ускладнень.

Тривимірне майбутнє пластичної хірургії

Згодом способи роботи над зовнішністю повинні ставати все більш безпечними, а головне - гарантувати саме той результат, який обіцяний клієнту. Адже несподіванки даному випадку рідко можуть бути приємними! Тому ще один важливий тренд пластичної хірургії-3D моделювання результатів операцій.

Використання 3D дозволяє доктору з більшою точністю планувати операцію, грунтуючись на тривимірних зображеннях, реалістичному моделюванні і кількісному аналізі антропометричних даних пацієнта.

Можна припустити, що зовсім скоро груди можна буде легко збільшувати «до нескінченності», а молодість зберігати навічно. Найголовніше-вирішити, до яких меж ми бажаємо худнути, молодіти і покращувати зовнішність? Чи хочемо ми, щоб наші онуки описували нас фразою зі старої реклами жуйки: "з натурального у моєї бабусі залишилися тільки зуби!»?! І де той рубіж, який відокремлює розумне прагнення до прекрасного від безглуздої спроби перехитрити природу?

24 березня, 2016