plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Операція краса

Операція краса

Чи вдавалося вам колись спостерігати, як на очах зовнішність людини здатна змінюватися, аналогічно перетворенню гусениці в метелика? Якщо ні, то варто звернути увагу на передачу «операція краса», нові серії якої чекає вся Україна. Непідробна цікавість охоплює всіх людей, які спостерігають за головними персонажами телевізійного шоу, що став настільки популярним. Це не інакше, як метаморфоз, коли бинти розкриваються пластичним хірургом, і ми здатні споглядати справжнє диво – людина знаходить новий вигляд!

Звичайно, кардинальним змінам зовнішності людини передують досить складні маніпуляції цілої команди наших суперпрофесіоналів, які вже неодноразово заявляли про себе на весь світ. Серед них фахівці самих різних напрямків, в тому числі пластичні хірурги, і візажисти, і косметологи, і навіть стоматологи. Інакше, як майстрами своєї справи, даних фахівців і не назвеш, підтвердженням чому результати.

Операция краса

Шоу операция краса

Передача операция краса

Але, раніше здавалося, що таким мистецтвом чарівництва володіють виключно лише зарубіжні фахівці, а подібні передачі створюються тільки професіоналами, які працюють в Голлівуді. Насправді ж, такі фахівці є в Україні. Виявляється, за красою не обов'язково їхати в ближнє, а то й далеке зарубіжжя, оскільки в Києві також присутні чарівники цієї справи.

Природно, без висококласного фахівця, в даному плані, не обійтися. І тут буде доречно познайомити вас з одним з найвідоміших пластичних хірургів – доктором Слоссером Дмитром Володимировичем. Поспілкувавшись з цією людиною, яка є справжнім професіоналом своєї справи, можна з'ясувати деякі обставини, чому він зважився на те, щоб створити в рамках України подібний проект, назва якого «операція краса».

Отже, експерт повідав нам деякі відомості про те, що він переживає за вітчизняну медицину, оскільки потік пацієнтів спрямований саме за кордон. За його словами, прикро за країну, коли в ній немає якісної медичної допомоги і потоки пацієнтів з різними недугами спрямовуються за кордон.

Повертаючись до шоу «операція краса в Україні», Дмитро Слоссер повідав деякі деталі такого красномовного проекту. Насамперед, варто звернути увагу на згуртовану команду фахівців, де присутній не тільки пластичний хірург, а також косметолог - реабілітолог і візажист. І це не кажучи про копітку роботу безлічі супутніх служб, що мимоволі залишаються за кадром. Реалізація проекту стає успішною завдяки анестезіологам, медсестрам та іншого персоналу.

Важливим залишається питання вибору клініки, де і проходить реалізація проекту»операція краса в Україні". Клініка»", як місце проведення проекту була обрана не випадково – вона виділяється серед інших клінік відмінною репутацією і найсучаснішим обладнанням .Як стверджує доктор Слоссер, за 8 років зарубіжної практики йому довелося побачити багато клінік і той рівень медичного сервісу, який може надавати клініка відповідає рівню хорошої університетської клініки Західної Європи.

Навколо проекту спостерігається значний ажіотаж-зростає кількість бажаючих взяти в ньому участь. Багато пацієнток крім фотографій надсилають особисті історії, які можуть бути цікаві суспільству, і організаторам проекту досить важко зробити свій вибір. Навіть у тих, хто залишається поза проектом, залишаються шанси, оскільки, їм відмовляють не остаточно – всі залишаються в Єдиній базі претендентів. Кожен раз, коли плануються наступні етапи проекту, база претендентів проглядається заново - і може цього разу пощастити.

Однією з цікавих історій в рамках проекту "операція краса в Україні" виступає ситуація з парою закоханих. Здивувати родичів - їх головна мета. Звичайно, ми допомогли їм у реалізації своєї мрії, враховуючи той факт, що перевтілення було намічено напередодні весілля цієї пари, – повідомив Дмитро Слоссер. За його словами, настільки чудовий і природний результат, який ми можемо бачити на фотографіях, був досягнутий за допомогою «ринопластики без переломів», виконаної за спеціально розробленою методикою. Натуральність результату пластичної хірургії-ось, що найголовніше, як для організаторів проекту, так і для тих, хто працює над його реалізацією.

23 березня, 2016