plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Капловухість

Капловухість

Вельми поширеним порушенням нормального розвитку вушної раковини є капловухість. Вона може виникати з наступних причин:

  • Якщо у людини генетично обумовлено утворення надмірної кількості хрящової тканини в центральній області вушної раковини;
  • Якщо у людини генетично запрограмований кут кріплення вушної раковини більше стандартного;

Операция по исправлении лопоухости в Киеве - отопластика доктор Слоссер

Як бачимо, така особливість вух, як капловухість, закладається ще в утробі матері. Дітям корекція капловухості не рекомендується приблизно до 6-7-річного віку. Це пов'язано з тим, що у дітей хрящова тканина активно формується і розвивається саме до такого віку, тому будь-яке втручання може вплинути на цей природний процес і в якійсь мірі його порушити.

Як прибрати капловухість за допомогою операції?

Операція отопластика, в середньому, триває близько години. У виняткових і особливо важких випадках тривалість операції може бути збільшена. Під час операції проводиться видалення зайвої хрящової тканини. Видалення тканини проводиться через надріз, який робиться в задній частині вуха. Іноді для досягнення потрібного результату досить просто трохи повернути хрящ в потрібному напрямку.

Після проведеної операції потрібно трохи часу на відновлення. Зазвичай післяопераційні шви знімають через 10 днів, а на їх місці не залишається ніяких видимих слідів і рубців.

Багато хто думає, що капловухістю частіше страждають хлопчики, але насправді відсоток зустрічальності такого дефекту однаковий у обох статей. Просто у дівчаток капловухість можна приховати за допомогою довгого волосся. Виправлення капловухості за допомогою операції є єдиним відомим науці способом реально прибрати цю проблему.

У нашій клініці пластичної хірургії ви можете прибрати капловухість в Києві за допомогою пластичної операції за доступною ціною. Ми проводимо усунення капловухості у дітей і у дорослих. При цьому наші фахівці використовують кращі передові методики в області пластичної хірургії, що дозволяють отримувати відмінні результати.

24 березня, 2016