plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Лазерна блефаропластика Київ

Лазерна блефаропластика Київ

Несприятливі фактори навколишнього середовища, стреси і невблаганно біжить час накладають глибокий відбиток на вигляд сучасних людей. А здатність організму до відновлення після таких згубних впливів стає все гірше.

Повіки і зона навколо очей – це та область особи, яка піддається віковим змінам в першу чергу. Втома від спілкування, роботи, надмірних «радощів» та інших надмірностей... саме тонка шкіра обличчя видає справжній стан речей. Все це оптимізму не додає. Але сучасна пластична хірургія знаходить вихід з ситуації, що склалася. Цей вихід - пластика повік.

Блефаролпастика в Киеве - пластика век доктор Слоссер

Одним з найбільш передових досягнень в області пластики століття є лазерна блефаропластика, що має незаперечні переваги перед звичайною хірургічною пластикою.

По-перше, пацієнт позбавлений від багатьох неприємних відчуттів реабілітаційного періоду, таких як синці, набряклість і болючість. По-друге, травматичність даної операції набагато нижче, тому що не виконуються розрізи скальпелем.

Термін реабілітації після лазерної блефаропластики - всього 3 дні! Тому операція набуває все більшої популярності. Адже вже на другий день після лікування дозволено наносити макіяж. При цьому на шкірі не залишається швів і слідів, що дуже важливо в тому випадку, коли ви вирішили приховати проведення пластики від оточуючих.

Лазерний метод має досить широкий спектр дії: з його допомогою можна позбутися від глибоких зморшок навколо очей, від жирових гриж і надлишкової шкіри в периорбитальной зоні.

Коли шкіра навколо повік старіє, покривається мережею дрібних зморшок і втрачає свою еластичність, усунути ці явища за допомогою звичайної пластики неможливо. Скоротивши шкіру, можна повернути їй втрачений тонус. А це підвладне лише лазерним технологіям. Оновлення шкіри можливо завдяки зняттю всього поверхневого шару (з цією метою використовуються абляційні лазери). Для повного загоєння шкіри повік після лазерної абляції потрібно близько тижня. Дуже популярний також фракційний лазер, відновлення після якого проходить всього за кілька днів.

Вкрай важливо, що лазерні технології можна поєднувати з транскон'юнктивальної блефаропластикою – хірургічним втручанням, проведеним в області нижньої повіки.

Новітні методи пластики повік допоможуть повернути вашим очам відкритий, ясний погляд, живий блиск, молодість і красу.

Клініка: лазерна блефаропластика в Києві, абдомінопластика живота, підтяжка шкіри обличчя сучасними методами, контурна пластика носа та інші види пластичних операцій.

24 березня, 2016