plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Історія пластичних операцій по збільшенню грудей

Історія пластичних операцій по збільшенню грудей

Серед естетичної та відновної хірургії операція по збільшенню грудей займає досить значуще місце. До такої операцію вдаються не тільки у випадках створення більш привабливою грудей, але і в тих випадках, коли необхідно відновити форму грудей після її повної або часткової ампутації.

Как появилась увеличивающая пластика груди или просто увеличение груди

Перші спроби домогтися збільшення грудей за допомогою імплантатів були зроблені ще в 90-і роки 19 століття. В якості матеріалу для імплантації було випробувано безліч варіантів:

  • * Слонова кістка;
  • * Скляні кульки;
  • Каучук;
  • * * Хрящова тканина;
  • * Жирова тканина;
  • Шерсть;
  • * Поліетиленові губки;
  • * Полівінілові губки;
  • Пінопласт;
  • * Поліуретан і багато іншого.

Однак, такі матеріали відторгалися організмом жінок, і виникало безліч ускладнень: пухлини, інфекції, деформації, некроз.

В середині 20 століття були зроблені нові спроби збільшення грудей за допомогою ін'єкцій парафіну і немедичного силікону. Трохи пізніше був випробуваний метод вивороту грудної клітини з метою збільшення об'єму грудей. Але, на жаль, всі ці методи неминуче приводили до розвитку тих чи інших ускладнень, а в деяких випадках навіть закінчувалися видаленням молочних залоз.

Оскільки бажання жінок збільшити груди жодним чином не зменшувалося, а навпаки, тільки зростало, то вчені були змушені знайти безпечний спосіб здійснення даної операції. І завдяки х'юстонським пластичним хірургам в 60-х роках 20 століття світ вперше побачив створені ними силіконові імплантати.

Операція з імплантації силіконових протезів була проведена успішно. І це надалі посприяло створенню ще більш вдосконаленої моделі імплантатів: оболонку з силікону заповнювали сольовим розчином вже після введення в молочну залозу. Це дозволяло проводити таку операцію через невеликий розріз. Згодом вчені повідомили про можливу шкоду подібних імплантатів і їх здатності викликати рак молочних залоз. Було проведено безліч випробувань, проте однозначної відповіді так і не було отримано.

В результаті було прийнято рішення використовувати силіконові імплантати тільки з метою відновлення грудей (після її видалення), а для естетичних операцій застосовувати імплантати з силікону, заповнені сольовим розчином. З плином часу розроблялися нові імплантати. На сьогоднішній день виділяє кілька поколінь оболонки імплантатів. Вони відрізняються багатьма характеристиками, які безпосередньо впливають на безпеку їх застосування.

24 березня, 2016