plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Ендоскопічний ліфтинг Київ

Ендоскопічний ліфтинг Київ

Ендоскопічний ліфтинг-методика майбутнього! Останнім часом значно збільшилася кількість жінок і чоловіків, для яких доглянуте, молоде обличчя – запорука успіху в багатьох сферах діяльності. Тому операції з підтяжки обличчя міцно займають лідируючі позиції в сфері пластичної хірургії.

Эндоскопическая подтяжка лица для комплексного омоложения

На зміну високотравматичній пластиці прийшла новітня методика по омолодженню обличчя-ендоскопічний ліфтинг (або ендоскопічна підтяжка обличчя). Головна особливість даної техніки-мінімальні розрізи на шкірі, але при цьому – досягнення приголомшливого результату.

Перевага ендоскопічної підтяжки обличчя полягає в можливості робити розрізи в тих місцях, які будуть приховані від людського ока: в порожнині рота або в волосистій частині голови. Ендоскопічна операція дозволить не тільки домогтися омолодження на 5-15 років, але і зробити обличчя більш гармонійним, привабливим і досконалим.

Обсяг втручання при ендоскопічному ліфтингу може бути різним: підтяжка нижньої третини обличчя, ліфтинг носогубної зони, ендоскопічна підтяжка чола і брів. Перераховані типи операцій можна здійснювати як окремо, так і поєднуючи в потрібних вам варіантах. Крім того, фейсліфтінг при необхідності можна доповнити ліпосакцією підборіддя, класичною пластикою повік або ліфтингом області шиї і декольте. Це ще один великий плюс, який має ендоскопічна підтяжка обличчя.

Техніка операції полягає у виконанні від 2 до 6 невеликих проколів, довжина яких не більше 1.5 см.через ці розрізи під шкіру вводиться ендоскопічна техніка, а отримане зображення виводиться на екран монітора. Виконується втручання, як правило, під місцевою анестезією. Метод дозволяє розгладити горизонтальні і вертикальні зморшки на лобі, прибрати «гусячі лапки», усунути мішки під очима, підняти зовнішній куточок ока і змінити положення і форму брів. Найчастіше при ендоскопічної пластиці верхньої третини обличчя пропадає необхідність в додатковій підтяжці повік.

Серед інших переваг даної методики-відсутність вікових обмежень, короткий період реабілітації, і головне – тривале збереження результату.

Ендоскопічний ліфтинг (або ендоскопічна підтяжка обличчя) – це не кардинальна зміна зовнішності, а природне омолодження. Після цієї операції ви залишитеся собою, але будете виглядати так, як виглядали 15 років тому.

Клініка - це пластичні операції від професіоналів в області пластичної хірургії. Наші пластичні хірурги роблять блефаропластику, будь-яку маммопластику, а також ринопластика, ендоскопічний ліфтинг в Києві та інші види пластичних операцій.

23 березня, 2016