plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Е-Stetix-3D-моделювання пластичних операцій

Е-Stetix-3D-моделювання пластичних операцій

Про свою красу жінки дбали завжди. Щоб удосконалити зовнішній вигляд, прекрасна стать застосовує не тільки численні дієти і бігає в тренажерні зали. Адже, як виявляється, подібні дії не настільки ефективні. Зокрема, багато уваги приділяється фігурі і формам тіла, це необхідно для психологічного і психічного комфорту. Саме пластика грудей і ринопластика носа є одними з подібних видів естетичної хірургії, яка допоможе довше зберегти молодість, виправити спадкові або вікові особливості.

Е-Stetix - 3D-моделирование пластических операций

Новітня Швейцарська розробка

Ми з вами стаємо свідками розвитку нової ери в пластичній косметології. На допомогу медикам і самим жінкам прийшла електронна технологія Е-Stetix. Це 3D симулятор, створений для візуалізації результатів пластики грудей швейцарськими фахівцями. Безсумнівно, будь-яка жінка, яка зважилася на операцію по збільшенню грудей, заздалегідь бажає знати, яким буде остаточний результат пластики.

Приходячи на консультацію до хірурга можна спрогнозувати результат операції, використовуючи різні види імплантатів і заздалегідь вибрати той, який сподобається більше. За допомогою Е-Stetix, спрощення процесу вибору і подальше задоволення бажань пацієнтки, стає реальністю. Так, операція проводиться без небажаних наслідків і хворобливих повторів в разі, якщо результат не влаштує.

Найголовніше, що нова технологія спочатку налагоджує невидимий зв'язок між хірургом і його пацієнткою. При теплій бесіді можна відразу роз'яснити всю процедуру операції, провести антропометричні зміни і зробити мітки на тілі. І все це у віртуальному просторі, на екрані комп'ютера. Очікування виправдовують себе: хірургу простіше вибрати імплантат, а пацієнтка зможе представити кінцевий результат всієї справи.

Оптимальні результати прогнозування

У розробці системи Stetix використовувалося 3D-моделювання. Якщо в кіно можна скористатися перевагами такого перегляду, то чому Пластична хірургія повинна залишатися не затребуваною? Багато фахівців світу оцінили Stetix по заслугах і першими виявилися Європа і Латинська Америка.

Особливість технології Stetix в її унікальності. Ні для кого не секрет, що будь-яке тіло може бути неповторним. Симуляція 3D дає можливість швидко і досконально персоніфікувати будь-яку операцію, підбираючи те, що забажає пацієнт. При цьому враховується анатомічна будова, а пацієнт має можливість отримати максимум знань про власне тіло і подальше його зміну.

Безумовно, швейцарська технологія Stetix змінила повсякденну практику пластичних хірургів. З появою 3D моделювання стало легше спілкуватися лікаря і пацієнта. Вони розуміють один одного з першої консультації до післяопераційного періоду.

Обов'язково потрібно враховувати і те, що хірургічне втручання, а також особливості жіночого організму повинні привнести в запланований результат свої корективи. За допомогою 3D моделювання Stetix будь-які відхилення будуть мінімізовані. Таким чином, після операції жінка вже не буде піддаватися стресу, так як результат виходить таким, як був обумовлений. Це-і свого роду важливий психологічний аспект оперативного втручання - »вона отримає те, що очікує".

Приголомшливі результати візуалізації

У чому ж суть цієї унікальної технології? Тривимірна картинка тіла пацієнта створюється спеціальним обладнанням. Отримана реконструкція наочно здатна відтворити різні симуляції. Жінка зможе побачити свій зовнішній вигляд з різними видами імплантатів. Все це прискорить, а головне, спростить процес вибору.

Механізм роботи простий. Достатньо лише зробити фотографію пацієнта на звичайний фотоапарат. При цьому використовуються стандартні проекції. Після чого фотографія завантажується в стимулятор 3D web і на фото виставляються спеціальні мітки. Далі, сама програма Stetix починає формування об'ємної моделі 3D верхньої частини тіла пацієнтки – торса і, зокрема, молочних залоз. Після того, як проектування закінчено, і остаточний вибір зроблено, визначається імплантат за типом і його розташування в тілі.

Перевага Stetix-10 хвилин і результат буде готовий

Нова швейцарська технологія Stetix відрізняється своєю беззаперечною зручністю. Серед головних переваг, що виділяються досвідченими фахівцями, називають швидкість отримання очікуваного результату. Це очевидно. У нашому світі час безцінний. Тому, будь-яка нова технологія, перш за все, повинна грунтуватися на отриманні моментальних результатах. Якщо звернути увагу тільки на тимчасові рамки, то знадобиться всього лише 10 хвилин на те, щоб побачити загальну картину Stetix.

Відразу ж пацієнт і лікар можуть провести обговорення і підкоригувати розмір або тип імплантатів. Вводячи ті чи інші поправки, можна також бачити оновлення програми, а це розширить можливості моделювання. Лікар може дізнатися про бажання пацієнта, роз'яснити йому можливості роботи, грунтуючись на унікальності самого тіла, а також продемонструвати навіть самі нереальні побажання пацієнтки. Важливим достоїнством методу можна вважати можливість досягнення повного компромісу.

Відгуки провідних хірургів

Фахівці пластичної хірургії світової популярності вже змогли оцінити Швейцарський винахід Stetix. Їх думка вагомо в медицині, тому, пацієнткам, які бажають провести таку операцію, важливо знати, що вони говорять і прислухатися.

Доктор Беккер Хілтон, винахідник імплантатів грудей: "Stetix працює. У демонстраційній роботі ця технологія наших швейцарських партнерів займає провідне місце".

Доктор Томас Бігг-редактор журналу IPRAS: "раніше, в процесі спілкування з потенційним пацієнтом, не було гарантії, що людина все ж зважиться на операцію. Маючи в руках Stetix, ми побачили, що число позитивних рішень збільшилися".

Доктор Ян Пелл, президент Isaps: "якщо говорити про інші системи 3D, то вони завжди вимагали дорогих вкладень і складності в інвестиційному плані, проте Stetix працює, і не вимагає додаткових придбань. Єдина витрата-це придбання цифрового фотоапарата. Особисто я бачу майбутнє пластичної хірургії тільки з технологією Stetix"»

Доктор Серж Ле Хиу, Spec-FMH:»за допомогою швейцарського Stetix я збільшив число своїх пацієнтів на 60%".

Доктор Антоніо Граціозі, екс-президент Товариства пластичної хірургії в Сан-Паулу: "програма проста. Це-справжня підмога для хірургів".

24 березня, 2016