plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Альтернатива грудним імплантатам: пересадка жирової тканини

Альтернатива грудним імплантатам: пересадка жирової тканини

  • Головна
  • Новини
  • Альтернатива грудним імплантатам: пересадка жирової тканини

В останніх досягненнях пластичної хірургії в області збільшення грудей активно використовуються стовбурові і регенеративні клітини, виділені з жирової тканини пацієнта. Було доведено, що жирова тканина пацієнта в якості наповнювача в косметичній хірургії, в таких операціях як реконструкція або збільшення розміру грудей, представляє менше небезпеки здоров'ю, ніж чужорідний імплантат. Дослідження також показали, що стовбурові і регенеративні клітини, виділені з жирової тканини, можуть ефективно використовуватися і в інших областях естетичної пластичної хірургії, таких як омолодження і підтяжка обличчя і вдосконалення форм тіла.

Альтернатива грудным имплантатам: пересадка жировой ткани

Нова ін'єкційна технологія, яка називається PureGraft, запропонована компанією Cytori, дозволяє очищати і обробляти жирову тканину, отриману в результаті щадних видів ліпосакції, при цьому зберігаються стовбурові і регенеративні клітини, що знаходяться в ній. За допомогою цієї технології можна очистити жирову тканину від всіх зайвих компонентів, таких як жирні кислоти, і отримати жир з високим вмістом необхідних клітин.

Перша подібна операція по збільшенню грудей жировими клітинами була проведена в 2003 році доктором Стівеном Коеном. Ще в той час доктор Коен зазначив, що жирова тканина пацієнтів є кращим наповнювачем для використання в реконструктивних і естетичних операціях, незважаючи на те, що часто жирова тканина не приживається. Однак, нова технологія PureGraft збільшує життєздатність пересаджених жирових клітин, завдяки збереженню в трансплантованої тканини регенеративних і стовбурових клітин.

Більш того, наповнювач з жирової тканини, що містить регенеративні і стовбурові клітини, дозволить деяким пацієнтам, чий організм негативно реагує на традиційні силіконові імплантати, здійснити операцію по збільшенню грудей. Наприклад, це стосується пацієнтів, які страждають капсулярної контрактурою.

Інший метод використання жирової тканини при збільшенні грудей – її поєднання з імплантатом. В цьому випадку, одночасне використання двох матеріалів допомагає досягти природних і більш плавних форм.

23 березня, 2016