plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Зробити ліпосакцію готова Кетрін Зета-Джонс, але поки обходиться спортом

Зробити ліпосакцію готова Кетрін Зета-Джонс, але поки обходиться спортом

  • Головна
  • Новини
  • Зробити ліпосакцію готова Кетрін Зета-Джонс, але поки обходиться спортом

Голлівудська актриса Кетрін Зета-Джонс продовжує радувати шанувальників своєю привабливістю. Багато хто стверджує, що зберігати молодість 46-річної знаменитості допомагають пластичні операції, проте сама Кетрін заперечує подібні припущення. Хоча і не відмовляється, що може скористатися послугами пластичних хірургів, якщо в цьому буде необхідність. Сьогодні ж їй досить регулярних вправ.

Сделать пластические операции вскоре будет готова актриса Кэтрин Зета-Джонс

У майбутньому актриса може піти на пластику

Кетрін Зета-Джонс вважає за краще наполегливо і довго займатися на біговій доріжці, ніж просто пити і їсти собі на втіху, а потім піти в клініку і швидко повернути собі форму за допомогою корекції зовнішності. Як розповіла Зета-Джонс таблоїдам, вона вважає за краще потіти кожен день. І відчуває, що це допомагає її здоров'ю.

Актриса бігає або на біговій доріжці, або на свіжому повітрі. Після бігу робить вправи для тіла і для рук, ноги в формі тримає за допомогою танців. Однак Кетрін додає, що не є затятою противницею пластики обличчя та інших процедур. І коли відчує необхідність, без проблем звернеться до пластичних хірургів.

Невже всі підозри зняті?

Багато років Кетрін Зета-Джонс підозрювали в тому, що вона зробила ринопластику та пластику грудей. Актриса не вдавалася до цих процедур, але ніколи і не виступала проти тих, хто зважився на подібні удосконалення за допомогою пластики.

А дивовижну свіжість свого обличчя Зета-Джонс пояснює «харчуванням», яке дає Арганова олiя. Замість дорогих зволожуючих засобів, актриса давно використовує Арганову олiю, яке не тільки зволожує, але і підтримує молодість її обличчя.

21 червня, 2016