plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Ліпосакція підборіддя подарує чіткий овал обличчя і покращить його контури

Ліпосакція підборіддя подарує чіткий овал обличчя і покращить його контури

  • Головна
  • Новини
  • Ліпосакція підборіддя подарує чіткий овал обличчя і покращить його контури

Ліпосакція підборіддя - це пластична операція по видаленню відкладень жирових тканин в зоні підборіддя. Дозволяє позбутися «другого» підборіддя, сформувати чіткий овал обличчя і поліпшити його контури. Необхідність корекції «другого» підборіддя необхідна більшості людей, який перетнули межу в 40-45 років. Вікові зміни, пов'язані з втратою еластичності і тургору шкірного покриву, з уповільненням обмінних процесів, призводять до того, що жирові відкладення накопичуються і з'являються характерні складки. Серед причин виникнення «другого» підборіддя може бути порушення обміну речовин, надмірна вага і спадковість.

Яких результатів ожідть від ліпосакції підборіддя

Ліпосакція підборіддя є однією з найпростіших пластичних операцій

Ліпосакція підборіддя не сприяє боротьбі з надлишковою вагою. Операція усуває дефект форми особи в нижній його третині. Найкращий ефект досягається в поєднанні ліпосакції підборіддя з ліпосакції щік, лифтингом особи і шкірного покриву в області шиї. Незважаючи на те, що підборіддя є досить делікатною частиною особи, видалення відкладень жиру з цієї зони вважають безпечною пластичною операцією, оскільки ускладнення після неї практично завжди відсутній , а результат відрізняється стійкістю і вираженим ефектом .

При ліпосакції жирові відкладення руйнуються, а потім видаляються

У традиційній тумесцентной техніці корекції підборіддя використовується спеціальний розчин, здатний руйнувати жирові відкладення. Його водять в область підборіддя і після того, як жирові тканини руйнуються, її відкачують через канюлі. Менш травматичними є методи лазерної та радіочастотної ліпосакції. Руйнування жирів проводиться відповідно за допомогою лазерного або радіохвильового випромінювання. Жирову тканину нагрівають до необхідної температури, після чого перетворюється в емульсію і відсмоктується. Ці способи стимулюють вироблення нового колагену, тому мають невелику ліфтинг-ефектом.

Одна з найпростіших пластичних операцій - ліпосакція підборіддя

Для ліпосакції підборіддя хірургу досить півгодини часу

Операція по ліпосакції підборіддя проводиться протягом 20-40 хвилин. Використовується місцева анестезія або ж загальний наркоз. Хірургом робляться невеликі надрізи в районі вух, після чого туди вводяться тонкі шпателеобразние канюлі, які служать для відкачування жиру. Додатковий розріз по необхідності виконується в підщелепної зоні. Закінчивши процедуру, хірург накладає на розрізи косметичні шви. Сліди від операції практично відсутні.

Під час реабілітації заборонене велике навантаження на шию і тверда їжа

Після операції шию фіксують з допомогою тугий еластичною пов'язки, яка перешкоджає набряків. Шви знімаються протягом декількох днів. Два тижні після операції пацієнтам показаний сон на високій подушці і компресійна пов'язка. У цей час протипоказані фізичні навантаження, різкі температурні перепади і відвідування лазні або басейну. У реабілітаційний період після ліпосакції підборіддя щоб уникнути болю і пошкоджень в цій області обличчя не рекомендується вживання твердої їжі.

Результат від ліпосакції підборіддя помітний через місяць після операції. Повне відновлення займає від 3 до 5 місяців. Корекція передбачає прояв нового контуру підборіддя, який тримає свою форму до 10 років. Профілактичні заходи у вигляді правильного харчування, занять спортом, масажу і підтримують косметологічних процедур дозволяють зберегти природний овал обличчя значно довше.

08 липня, 2016