plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Підтяжка обличчя мезонитками: як продовжити свою молодість?

Підтяжка обличчя мезонитками: як продовжити свою молодість?

  • Головна
  • Новини
  • Підтяжка обличчя мезонитками: як продовжити свою молодість?

Жіноча сила полягає в красі. Тільки ось з віком на обличчі з'являються зморшки, шкіра тьмяніє і жінка стає все менш і менш привабливою. На жаль, еліксир молодості, який феї активно використовують в казках, ще не придумали. Але, на щастя, на сьогоднішній день сучасним жінкам доступні різні способи омолодження.

Одним з найбільш ефективних і в той же час досить безпечним способом є підтяжка обличчя мезонитками. Багато хто чув про цю процедуру, але мало хто знає, що вона собою являє. Зараз спробуємо розібратися, в чому полягає методика омолодження за допомогою мезониток, і якого результату від неї можна очікувати.

Підтяжка особи мезонітямі


Мезонитки: що це таке?

Мезонитки - це тонкі біологічні волокна, які вводяться під шкіру з метою підтяжки дерми і розгладження зморшок. Особливість мезониток полягає в тому, що вони являють собою матеріал, який самостійно розсмоктується через 1.5-2 року після введення. Оскільки мезонитки вводяться під верхній шар шкіри, вони ніяк не зачіпають жирову клітковину і м'язи, тому такі нитки є абсолютно безпечними і не представляють ніякої загрози здоров'ю пацієнта.


Підтяжка обличчя мезонитками

Перед процедурою лікар повинен спочатку оцінити складність конкретного випадку і розрахувати приблизну кількість ниток, необхідних для підтяжки. Залежно від площі ділянки, який потрібно підтягнути, в середньому знадобиться від 5 до 50 мезониток. Наприклад, для ліквідації міжбрівних зморшок необхідно 6 мезониток, а для того, щоб прибрати обвислий підборіддя необхідно близько 15.

На відміну від інших видів омолодження, для підтяжки обличчя мезонитками досить буде застосувати місцевий наркоз. У середньому процедура займає 30-60 хвилин, в залежності від площі проблемної зони. Перед введенням біоматеріалу під шкіру спочатку за допомогою маркера наноситься спеціальна розмітка. Таким способом доктор вказує проблемні місця і траєкторію розташування мезониток.

Імплантація ниток під шкіру здійснюється за допомогою спеціальної голки. Від звичайної така голка відрізняється тонкістю і гнучкістю, що дозволяє косметолога вводити нитки під потрібним кутом і дотримуватися пропорції під час підтяжки. Голка повинна вводитися перпендикулярно м'язовим волокнам, щоб не зачепити їх. Тому, для омолодження за допомогою мезониток потрібно звертатися тільки до кваліфікованих фахівців, які володіють методикою Нитяні ліфтингу. В іншому випадку один неправильний рух може пошкодити лицьові м'язи, що загрожує не тільки втратою краси, а й проблемами зі здоров'ям.

Підтяжка особи мезонітямі: особливості процедури


Омолодження мезонитками: показання та протипоказання

Підтяжку особи за допомогою біологічного матеріалу у вигляді мезонитки доцільно робити при наявності носогубних складок, складок в зоні декольте, глибоких або мімічних зморшок, нечітких контурів особи. Введення мезонитки застосовується також при опущенні верхньої повіки або зовнішнього кута брів. Незважаючи на нешкідливість мезониток і їх гіпоалергенність, існують такі протипоказання для проведення даної процедури:

- наявність будь-яких утворень (як злоякісних, так і доброякісних) в місцях, що вимагають підтяжки;

- період вагітності та годування груддю;

- період інфекційних захворювань;

- хвороби серця;

- окологіческіе захворювання;

- наявність висипу на обличчі;

- наявність попередніх процедур по омолодженню з впровадженням розсмоктується імплантантів.

Види мезониток:

- лінійні (з їх допомогою підтягують дрібні зморшки на щоках);

- спіральні (використовуються для розгладження складок під нижньою губою);

- голчасті (дозволяють надати обличчю правильну форму і підтягти обвислі шкіру навколо нього);

- мезонитки у вигляді кісок (використовуються для усунення великих зморшок, застосовуються для підтяжки підборіддя і сильно опущених щік).

Між собою вони відрізняються структурою і різним ступенем впливу на м'язи. Кожен з перелічених видів ниток призначений для підтяжки певній галузі особи.

Омолодження мезонітямі: показання та протипоказання для процедури


Догляд за обличчям після ліфтингу мезонитками

Для того, щоб закріпити ефект омолодження, слід дотримуватися деяких рекомендацій. Зокрема, в перші 12 годин після ліфтингу рекомендується уникнути нанесення декоративної косметики. Протягом тижня варто обмежити теплові процедури, які підвищують потовиділення (відмовитися від відвідування сауни, лазні, солярію).

Для того, щоб колагеновий каркас надійно зафіксувався і підтягнута шкіра не піддавалася ризику, потрібно протягом першого місяця стежити за мімікою, що не супити, стримувати посмішку. Щоб не придавити підтягнуту область особи, вкрай небажано спати на животі або на боках. Любителькам процедур по догляду за собою. Потрібно також мінімум на місяць відкласти масаж обличчя і шиї.

Догляд за обличчям після ліфтингу мезонітямі


Ускладнення після омолодження

Як було відзначено, самі по собі мезонитки не представляють ніякої загрози для здоров'я пацієнта. Біологічний матеріал сумісний з усіма видами шкіри, він добре приживається в організмі, після закінчення певного терміну він просто розсмоктується. Виникнення будь-яких побічних ефектів після ліфтингу мезонитками може бути викликано тільки недотриманням технології їх введення. До числа ускладнень відносяться:

- ущільнення в місцях, де вводилися мезонитки;

- візуалізація ниток через шкіру;

- стягування шкіри, ефект «гармошки»;

- ослаблення міміки обличчя.

Пам'ятайте, подібні ускладнення виникають через спроби заощадити і звернення до фахівців, які не мають потрібного досвіду і відповідної кваліфікації. Якщо технологія омолодження за допомогою мезониток виконана правильно, то пацієнтові не загрожує жоден з перерахованих вище побічних ефектів. Якщо ви виберете косметолога, який давно спеціалізується на лифтинге мезонитками і має успішний практичний досвід в даній сфері, то ризик виникнення ускладнень зводиться до мінімуму, а після процедури ви знову побачите в дзеркалі красиве і підтягнуте обличчя.

25 серпня, 2016