plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Як проводять нитяну підтяжку обличчя та наскільки ефективна процедура, що омолоджує

Як проводять нитяну підтяжку обличчя та наскільки ефективна процедура, що омолоджує

  • Головна
  • Новини
  • Як проводять нитяну підтяжку обличчя та наскільки ефективна процедура, що омолоджує

Підтяжка обличчя за допомогою ниток - метод безоперационного ліфтингу обличчя, який сприяє омолодженню, не вимагаючи апаратних і хірургічних пристосувань. Корекція передбачає введення під шкіру через невеликий прокол ревіталізірующіх ниток, які мають як розсмоктуючу, так і не розсмоктуючу основу. Введення ниток проводиться за допомогою спеціальної атравматичного канюлі. Відрізняється нетривалого реабілітацією, невеликою кількістю протипоказань і незначним ризиком розвитку ускладнень.

Нитевой лифтинг и принцип проведения процедуры по омоложению лица

Нитяний ліфтинг відновлює контур особи

Нитяна підтяжка обличчя показана пацієнтам, які мають чітко виражені прояви втрати еластичності шкірного покриву. Вона може виражатися у вигляді:

- опущеною виличної частини обличчя;

- наявності обвислих шкіри щік;

- опущених зовнішніх країв брів;

- наявності «складок скорботи» (складки в куточку рота);

- наявності другого підборіддя;

- яскраво виражених носогубних складок.

Нитяна підтяжка призводить до позитивних результатів:

1. Відновлює контур обличчя, позбавляє від «мішків» і зайвих складок.

2. Підтягує і омолоджує шкірний покрив.

3. Натягує дерму в області кріплення нитки.

4. Коригує найскладніші для ліфтингу вікові складки особи - носогубні.

5. Уповільнює процеси старіння шкірного покриву.

Нитяна підтяжка обличчя і нитки з різних матеріалів

Нитяна підтяжка обличчя здійснюється за допомогою ниток різних типів, які відрізняються матеріалом, з якого вони зроблені, і способом застосування.

1. Не розсмоктуванi представлені золотими, платиновими нитками, тефлоновим нитками Gore-Tex і нитками Aptos.

2. Довго розсмоктуються - це нитки Тіссуліфт.

3. Тi, що розсмоктуються, включають в себе нитки Happy Lift, Anchor lift і 3d-мезоніті.

4. Нитки комбінованого типу складаються з розсмоктуємої основи і розсмоктуємого конуса. Це тип ниток Silhouette lift.

Для виготовлення ниток, які застосовуються для підтяжки обличчя, використовуються різні матеріали: капролак, золото, поліпропілен, полімолочна кислота та інші. Більшість ниток випускається зі спеціальними насічками і відгалуженнями, які краще утримують шкірний покрив.

Нитки з золота були першими, які почали використовувати для ліфтингу. Вони гіпоалергенні, складаються з двох частин - розчиняємої полігликолевої нитки-провідника і найтоншої нитки з чистого золота, яка накручується на провідник.

Золоті нитки активують вироблення колагену. Вводиться така нитка у напрямку зморшок або складок, після чого закріплюється на ділянці, де межують шкірний покрив і підшкірно-жирова клітковина. Недоліком застосування ниток з золота є неможливість застосування після їх введення процедур апаратної косметології. До того ж, після цієї процедури перепади температур можуть змінювати відтінок шкіри.

Для виготовлення такого виду ниток, як Aptos використовується капролак або поліпропілен. Нитка гладка, рівна, має нанесені мікроскопічні насічки, які потрібні для нанизування сполучних тканин. Пропіленові нитки Aptos зберігають ліфтинг-ефект до 6 років, а нитки з капролака - близько 3 років.

Нитки Silhouette Lift складаються з двох частин - поліпропіленової підстави і розсмоктуювальних конусів, в основі яких молочна кислота і гліколід. За певний час (до 10 місяців) відбувається розсмоктування конусів, а замість них залишаються капсули зi сполучних тканин. Вони надійно фіксують шкірний покрив на тривалий час. Нитки Silhouette Lift підтягують шкіру надовго, і нові нитки вводити не потрібно. Ліфтинг-ефект тримається близько семи років.

Структура 3D-мезонітей також заснована на двох частинах - це гнучка голка і Біодеградуючі нитки, виконанi з полідіаксона. Нитки покриває молочна кислота для їх сумісності з організмом. Мезоніті розташовуються усередині голок, які видаляють після процедури нитяної підтяжки. За 9 місяців мезоніті розпадаються і виходять природним чином, залишаючи на своєму місці нову сполучну тканину.

Главные принципы омолаживающей процедуры под названием нитевая подтяжка лица

Проведення процедури, реабілітація, протипоказання

Нитяна підтяжка обличчя проводиться в стаціонарних умовах із застосуванням місцевого наркозу. Тривалість операції - близько години. Проводиться мікроскопічний прокол в зоні скроні, через який і вводять нитки. Використовуючи голку, нитку проводять під шкірою і виводять на вилицю із зовнішнього боку. Після цього проводиться натягування ниток, від чого шкіра підтягується. Процедура малоінвазивна, тому шрами і рубці не залишає.

Одна обробка, як правило, вимагає 4 нитки. Вони підтягують підочноямкову, пiдборiдочну та носогубні області обличчя. Нитки утримують шкіру в певному положенні і перетворюються в каркас, який обростає тканинами. Це становить ліфтинг-ефект операції.

Місяць заборонено відвідування сауни, басейну і лазні, оскільки вплив тепла може негативно позначитися на якості ліфтингу. Масаж обличчя заборонено протягом 30 днів. Необхідно обмежити обличчя в мімічних навантаженнях, тому 5-7 дiб потрібно не хмуритися і широко не посміхатися. Місяць протипоказано застосування косметологічних процедур у вигляді шліфувань і різних ін'єкцій.

Нитяна підтяжка обличчя протипоказана вагітним і годуючим груддю жінкам. Також дана процедура не проводиться пацієнтам з порушеним згортанням крові, важкою формою алергії і з цукровим діабетом, а також при наявності захворювань онкологічного і аутоімунного характеру. Запальні процеси або герпетичні висипання на обличчі, загострення хронічних хвороб є перешкодою для проведення нитяної підтяжки.

21 червня, 2016