plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Як реконструкція грудей сприяє душевній рівновазі

Як реконструкція грудей сприяє душевній рівновазі

До реконструкції грудей нерідко вдаються жінки, які перенесли операції з видалення ракових пухлин з молочних залоз. Причому в залежності від тяжкості протікає хвороби, груди можуть бути видалена як частково, так і повністю. У будь-якому випадку, після такої процедури жінка відчуває себе невпевнено і некомфортно. Реконструкція грудей дозволяє пацієнтці повернутися до нормального життя, і знову відчути себе повноцінною.

Способи реконструкції грудей

Аутогенний спосіб реконструкції грудей

Метою реконструкції грудей виступає відновлення природної форми грудей. На сьогоднішній день груди можна відновити декількома способами. Для цього способу відновлення використовуються власні тканини пацієнтки. Зазвичай вони беруться з різних областей тіла. За способом забору таких тканин можна розділити кілька методів:

- трам-клаптевий метод має на увазі витяг тканин з нижньої області живота - найпоширеніший спосіб;

- ЛДМ-метод має на увазі витяг тканин з широкого м'яза спини;

- метод забору тканин з області стегон і сідниць.

Найбільше перевага віддається саме трам-клаптикового методу. ЛДМ-метод підходить жінкам, у яких потрібно відновити незначний обсяг молочної залози. Так як м'яз спини хоч і широка, але при її великому вилучення може статися деформація контурів тіла. До того ж тканини з області спинний м'язи приживаються значно довше.

При трам-клаптиків методі є можливість відновлювати навіть великі обсяги грудних залоз. Відновлена груди виходить повністю симетрична здоровою. У разі, якщо були видалені соски і ареоли їх також можна відновити за допомогою пересаджених тканин живота. Як правило, донорські тканини приживаються добре і швидко, з мінімальним ризиком відторгнення.

Який варіант реконструкції грудей найбільш оптимальний

Реконструкції грудей із застосуванням імплантів

Простота техніки проведення такого роду операцій робить це спосіб відновлення грудей найбільш популярним. До плюсів цього варіанту можна віднести незначну втрату крові і відносно швидкий реабілітаційний період.

Кращих результатів при впровадженні імплантату можна досягти використанням перманентного еспандера, який складається з двох камер. Обсяг однієї камери заповнюється силіконовим гелем, а друга камера максимально наповнена фізіологічним розчином, який дозволяє поступово і ненав'язливо розтягувати м'які тканини. Після видалення розчину з другої камери, відбувається зниження напруги тканин навколо імплантату і груди набуває природну форму.

Який би спосіб для відновлення грудей ні вибрала пацієнтка, головне завдання пластичного хірурга допомогти жінці прийти в себе після перенесених стресових ситуацій, відновитися не тільки фізично, а й психологічно.

15 серпня, 2016