plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Пластична операція за перемогу в конкурсі від Gepur і dr. Slosser

Пластична операція за перемогу в конкурсі від Gepur і dr. Slosser

  • Головна
  • Новини
  • Пластична операція за перемогу в конкурсі від Gepur і dr. Slosser

Завершився Спільний конкурс від Gepur і порталу Q-wel, головним призом якого виступала пластична операція. Усі застигли в очікуванні, кому ж дістанеться безкоштовна операція по збільшенню грудей від кращого пластичного хірурга СНД - доктора Дмитра Слоссера. Небувалий ажіотаж навколо конкурсу пояснюється настільки цінним призом, як можливість отримати ідеальне тіло. Вже стали відомі імена фіналісток і головної переможниці, якій і дістанеться процедура збільшення грудей.

Збільшення грудей як найцінніший приз

Безліч непростих конкурсів і завдань від Gepur вже позаду, сьогодні стало відомо ім'я фіналістів. Дмитро Слоссер вітає Анастасію Лізорову з перемогою в конкурсі. Вся команда клініки з нетерпінням чекає зустрічі з Анастасією. Експерти в індустрії краси з радістю втілять мрії переможниці про ідеальне тіло.

Кому ж дістанеться пластика грудей від Дмитра Слоссера

Перемога в конкурсі дісталася 26-річній Анастасії Лізоровiй. Молода мама з Чебоксар мріє про красивi підтягнутi груди. Раніше Анастасія була володаркою розкішних грудей 3 розміру. Але, після пологів, як буває в більшості випадків, ситуація кардинально змінилася. Груди втратила колишню форму і об'єм. Перемога в конкурсі і можливість отримати гарні груди - для дівчини справжнє диво. Тепер її чекає зустріч з доктором Дмитром Слоссер і командою клініки.

Спостерігати за перетворенням зможе кожен

Ви зможете самі стежити за перетворенням дівчини. Вона буде вести блог, висвітлюючи все, що відбувається на шляху до красивих грудей. Так що у вас є можливість спостерігати за тим, як будуть змінюватися груди дівчини. Познайомившись iз роботою пластичного хірурга і його команди - ви особисто переконаєтеся в цінності призу, про який так мріяли всі конкурсанти. В результаті пластичної операції щасливій власниці нових грудей можна буде тільки позаздрити.

06 серпня, 2016