plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Як пластична хірургія змінює знаменитостей

Як пластична хірургія змінює знаменитостей

Пластичні операції знаменитостей нерідко згадуються саме в негативному ключі. Але, безліч зірок істотно покращали, пройшовши через пластичну хірургію. Більшість голлівудських зірок хоч один раз в житті вдавалися до різноманітних процедур для зміни своєї зовнішності. Про деякі з них ми навіть не здогадуємося, так як операції проходять успішно, і результати виходять органічними настільки, що фанати приписують ідеальну зовнішність хорошою спадковості. Давайте згадаємо знаменитостей, які помітно покращали завдяки пластичній хірургії.

Кіра Найтлі і її пластичні операції

Кіра Найтлі не безгрішна, але все оскаржує

Чи не зайшла занадто далеко при внесенні змін до власної зовнішності і Кіра Найтлі. Улюблена багатьма актриса все ж змогла знайти в собі сили вчасно зупинитися. Не так давно вона злегка підправила форму носа, звузивши перенісся, і зробила трохи більшою верхню губу. Дані метаморфози майже не поміняли зовнішність британки, так як відрізнялися максимальною делікатністю. В інтерв'ю Найтлі запевняє журналістів, що ще жодного разу не користувалася послугами хірургів-пластиків, і в майбутньому не планує цього робити, в той же час абсолютно нічого ганебного в пластиці не бачить. Британка не збирається засуджувати кого-небудь, хто робить пластичні операції. І навіть більше, вона рада за жінок, яким подібні зміни зовнішності дозволили відчувати себе впевненіше. Але, сама поки не планує звертатися до хірургів.

Корекція обличчя Блейк Лайвлі за рахунок пластичної хірургії

Блейк Лайвлі приховує не всі пластичні операції

Обличчя Блейк Лайвлі є одним із прикладів помірного і благополучного хірургічного втручання. Розглядаючи старі знімки головної «Пліткарки» Голлівуду важко повірити, що це і є прекрасна каліфорнійська красуня, яка на червоній доріжці хизується в відвертих і чарівних сукнях Gucci. Ціла серія операцій зробили ніс зірки витонченим і тонким. Її погляд став більш відкритим, повіки - піднятими, а розмір грудей - більше. Актриса досі заперечує наявність імплантів і пластику вік, розуміючи при цьому, що від ринопластики відхрещуватися марно. Можна зробити висновок, що всі ці процедури пішли Лайвлі на користь.

Збільшення грудей Холлі Беррі

Холлі Беррі не обійшлася без корекції зовнішності

Ніхто не зможе сперечатися з тим фактом, що Холлі Беррі, «Перша віце-міс США» (1986 рік), «Міс Огайо» (1986 рік), представниця від США в конкурсі «Міс Світу», хороша і без втручань пластичних хірургів. Незважаючи на це титул секс-символу світового масштабу вона отримала, тільки після того, як зважилася збільшити груди і зробити ринопластику. Холлі, звичайно ж, заперечує факт звернення до хірургів, але відразу ж додає, що розглядає таку можливість. Вона згодна, що пластичні операції знаменитостей не завжди успішні, і поки не знає коли погодитися на пластику, та й чи погодиться взагалі.

Ринопластика Меган Фокс - не чутки

Меган Фокс змінилася, але чутки про пластику спростовує

Меган Фокс починала свою творчу кар'єру звичайною «дівчинкою-сусідкою», і тільки через кілька років перетворилася в справжню фатальну жінку. Як же їй вдалося так змінитися? Все дуже просто: збільшення губ, корекція форми обличчя, зокрема скул, ринопластика, збільшення розміру грудей і змінений розріз очей. Зразкові підрахунки фахівців дають можливість всім нам дізнатися кількість грошей, витрачених зіркою на послуги пластичних хірургів. А сума, як виявилося, солідна - шістдесят тисяч доларів. Меган прикладає максимум зусиль, щоб спростувати чутки, про те, що її краса не натуральна. В інтернеті навіть є знімки, на яких зірка морщить лоб, показуючи таким чином, що її м'язи до сих пір рухливі, значить, ніякі ін'єкції не робилися.

Айшварія Рай не обійшлася без уколів ботоксу

Айшварія Рай отримала європейські риси обличчя

Прекрасна Айшварія Рай уродженка Індії, що носить титул «Міс світу» (1994 рік), вже не один раз зверталася за допомогою до пластичних хірургів. Але найголовніше, що красуня в такій делікатній справі змогла не перейти грань. Для того, щоб надати своїй зовнішності європейські риси актриса поміняла розріз очей і злегка підкоригувала форму носа. Крім цього Рай зважилася на поліпшення форми губ за допомогою ін'єкції філерів. Всі пророблені процедури абсолютно не зіпсували зовнішність красуні. Вагітність зірки додала їй кілька зайвих кілограмів, від яких вона намагалася позбутися за допомогою спорту, але так як заняття не надто допомагали, то в підсумку їй довелося вдатися до ліпосакції.

04 серпня, 2016