plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Який доступ краще для збільшення грудей?

Який доступ краще для збільшення грудей?

Збільшення грудей досі займає одну з лідируючих позицій в світі естетичної хірургії. Давайте разом розберемося, як краще встановлювати імпланти, які є переваги і недоліки кожного з методів. Кожна з нас хоче, щоб післяопераційний шов був максимально непомітний на тілі, прихований від поглядів. Адже тут треба враховувати рішуче все. Навіть використання спеціального клею на шкіру, який дійсно став популярний і позбавляє від необхідності знімати шви через тиждень.

Порівняємо різні доступи

Пахвовий (Аксілярний)


При пахвовому доступі виключається травма молочних залоз, як і при виконанні операції субмаммарним доступом. Однак, використання такого доступу ускладнює правильне розміщення імплантів, тим більше великих розмірів, що сильно впливає на естетичні наслідки операції.

Після аксілярного доступу - якщо Ви стоїте в положенні, при якому руки опущені, роблять рубець непомітним. Рухи рук, або коли ви тримаєте руки догори будуть його відкривати. Тим більше в одязі без рукавів або в купальнику. І, на відміну від рубця під грудьми, пахвовий не завжди можна приховати одягом. До всього - пахвовий доступ характерний можливістю утворення чітко вираженого рубця через велику кількість потових залоз в області розрізу.

Під ареолой (Періареолярний)

Зроблений по краю ареоли розріз не так помітний, як інші, але і його неможливо назвати непомітним. Наприклад, на темному полі ареоли він виділяється яскравою білою смугою. Ареола також виглядає занадто явно окресленої на тлі рубця, це також притягує погляд. Звичайно, можна зробити перманентний татуаж, але ви завжди буде думати про цей шов прямо посередині грудей. Цей доступ не рекомендується у випадках великих імплантів або при маленькому розміру ареоли (менш ніж 3,5 - 4 см в діаметрі).

Недоліки

  • Травмування молочних залоз призводить до виникнення рубців і спайок. Така ситуація в подальшому може перешкоджати доктору діагностувати ранні стадії захворювання молочних залоз.
  • Не підходить для невеликих за розміром імплантів грудей
  • У разі схильності до гіпертрофічним рубців - шов буде виглядати як катастрофа. І пройде не менше року поки ситуація покращиться і його можна буде коригувати

На мій погляд субмаммарний доступ має переваги над іншими методами

Підгрудний (інфрамаммарний)

Збільшення грудей за допомогою субмаммарного доступу має ряд переваг, основним є його природність. Такий метод надає можливість хірургам виконувати операції на високому професійному рівні, при цьому знижуються ризики виникнення помилок з боку лікаря і можливих післяопераційних ускладнень.

Підгрудний доступ має середню довжину 4-4.5 см. Цей варіант встановлення імплантів виключає пошкодження молочної залози і зводить нанівець ризик порушення її функціонування. Чутливість сосків також зберігається.

Щодо до переваг подгрудной доступу, можна відзначити порівняльну точність і простоту установки імплантів будь-яких розмірів і моделей. Це має велике значення при роботі з імплантами, які мають особливості встановлення або імплантатів великого розміру.

Субмаммарний доступ дає хірургу можливість посилити підгрудну складку. Це необхідно для того, щоб імплант не продавлював її вниз, що вкрай важливо, якщо вам встановлюють великі імпланти. У випадках, коли є асиметрія по положенню подгрудной складки - цей вид доступу дозволяє максимально точно її відкоригувати.

Недоліки

  • наявність рубця після операції. Однак, на думку експертів, дана ситуація не так катастрофічна.

Однак, в положенні стоячи подгрудная складка практично повністю приховує положення рубця, навіть безпосередньо після імплантації. Через 5-6 місяців від рубця залишиться лише ледь помітна біла смуга, розглянути яку можна тільки пильно вивчаючи груди в лежачому положенні.

Як ви можете бачити, підгрудний доступ більш ефективний і естетичний у використанні. Однак, ви завжди можете вибрати той доступ, який вам більше до вподоби.

Як і перед будь-медичною процедурою, попередньо необхідно проконсультуватися з вашим пластичним хірургом. Тільки досвідчений фахівець допоможе вам визначитися з найкращим методом і підібрати для вас необхідний варіант проведення операції.

17 квітня, 2020