plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Лазерна блефаропластика та переваги даного методу омолодження обличчя

Лазерна блефаропластика та переваги даного методу омолодження обличчя

  • Головна
  • Новини
  • Лазерна блефаропластика та переваги даного методу омолодження обличчя

Лазерна блефаропластика - це вид пластичної процедури, який дозволяє позбавити пацієнта від надлишків шкірного покриву в області коло очей, від жирових гриж і зморшок, і володіє ефективним ліфтинг-ефектом. Даний метод пластичної медицини заснований на точковому впливі лазера на ту зону обличчя, де усуваються мікроділянки шкірного покриву. Забезпечує швидке подальше відновлення і утворення нової шкіри.

На чем основана методика лазерной блефаропластики

Усунення вікових змін і вроджених дефектів

Метод лазерної блефаропластики є одним iз найпопулярніших сучасних способів усунення вікових змін навколо очей. Молоді люди вдаються до лазерної блефаропластики для зміни розрізу очей і корекції, вроджених або придбаних внаслідок різних захворювань дефектів у вигляді асиметрії, опущеної повіки, набряків і потемніння в зоні коло очей.

Лазерна блефаропластика може використовуватися в якості проміжної процедури, яку випереджає класичну хірургічну блефаропластику, коли остання ще не є гострою необхідністю, але пацієнт бажає позбавити від явних дрібних зморшок, невеликих гриж і птозу. У разі явних вроджених косметичних дефектів лазерна блефаропластика виконується один раз і дозволяє впоратися з різними проблемами області коло очей на все життя.

Ефективне застосування лазера в пластичної хірургії

Лазерна блефаропластика показана в ряді випадків пацієнтам, які страждають:

- від наявності надлишків шкірного покриву;

- від наявності жирових гриж (за допомогою лазера усувається лімфостаз, а мікроциркуляція крові і лімфи в області повiк посилюється);

- від наявності вікових змін у вигляді так званої «запалостi» очей (дію коагуляционного лазера направлено на збільшення товщини дермального шару);

- від яскраво вираженої зовні Носослізної борозни;

- від наявності численних зморшок на верхніх і нижніх повiках.

Лазерна блефаропластика має ряд протипоказань. Процедура не рекомендована пацієнтам iз сухістю очей, цукровим діабетом, онкологічними захворюваннями, внутрішньоочним тиском і поганим згортанням крові. Також операція протипоказана вагітним і годуючим жінкам.

Для лазерної блефаропластики застосовується гарячий лазер СО2. Завдяки тому, що надрізи шкірного покриву здійснюються лазером СО2, кров у процесі операції швидко згортається, і процедура позбавлена втрати кровi. Це сприяє більш швидкому відновленню, ніж при використанні традиційного методу блефаропластики (застосування скальпеля без лазерного втручання). Реабілітація проходить в 3 рази швидше.

Лазерна блефаропластика виключає можливість занести інфекцію в оперовану зону, оскільки лазер усуває будь-які бактерії. Не виникають при цій операції набряки і гематоми, а сама процедура відрізняється легкої переносимістю. Період реабілітації і повного відновлення становить від одного до двох тижнів.

Как проводится процедура лазерной блефаропластики

Блефаропластика прибирає надлишки шкіри і жирові відкладення

Лазерну блефаропластику проводять під місцевим наркозом - в область коло очей робляться ін'єкції анестетика. Після початку його дії виконують процедуру лазером. По закінченню блефаропластики проводиться обробка заспокійливої маззю. Операція безболісна та займає за часом від півгодини до двох годин. Тривалість позначена видом блефаропластики - нижня або верхня. Протягом 7-14 діб шкірний покрив в зоні повік у повній мірі відновлюється.

Часто лазерна блефаропластика виконується в комплексі - обробляються одночасно верхні та нижні повіки. Подібну процедуру називають круговою підтяжкою повік. Кругова лазерна блефаропластика передбачає видалення надлишку шкірного покриву на верхніх і на нижніх повіках, а також надлишкові жирові тканини. Деякі випадки показують, що нижні повіки надлишком тканин не уражені, але страждають від набряклості під очима. Набряки обумовлені накопиченням жирових депозитів (жирової тканини) під нижніми повіком. У таких випадках медики приписують пацієнтам Транскон'юнктивальну блефаропластику нижніх повік із застосуванням лазера. Для її проведення анестезіолог вводить місцевий наркоз, після цього хірург робить надріз у слизовій частинi нижніх повік (в кон'юнктиві) і за допомогою лазера вирізає надлишки жирових депозитів. В процесі операції для захисту очних яблук використовуються спеціальні лінзи, щоб уберегти пацієнта від ризиків травмування органів зору. Тому процедура має високий рівень безпеки.

Швидкий результат і безболісність процедури

У день, коли виконується лазерна блефаропластика, в оброблюваної лазером області спостерігається невеликі набряки і почервоніння, а також больові відчуття невисокого ступеня. Перші кілька діб після операції пропонується прийом знеболюючих препаратів. Через 3-4 дні набряклість проходить, шкіра навколо очей покривається скоринкою. Вона усувається на 5-6 день після процедури.

Вже за 7 днів видно перший результат лазерної блефаропластики - підтягнута шкіра, згладжені зморшки і зменшені жирові грижі. Але шкіра пацієнта продовжує ще омолоджуватись до 6 тижнів після впливу лазера.

Серед переваг використання лазерної блефаропластики медики називають довговічність досягнутого результату і мінімальний термін, необхідний для повного відновлення.

Плюсом є те, що для впливу лазера достатньо всього однієї процедури.

Розрізи загоюються за дуже короткий час.

Набряклість зникає протягом 3-4 днів.

Гематом і синців після операції не виникає.

Підвищується еластичність шкірного покриву, відбувається розгладження зморшок.

Процедура займає не більше двох годин.

Пацієнт не ризикує пошкодити очі під час лазерної блефаропластики.

Під час реабілітації після лазерної терапії відбувається активізація відновних процесів шкіри повік, тому ефективне застосування додаткових омолоджуючих процедур у вигляді мезотерапії і ін'єкцій ботулотоксину. Комплекс омолоджуючих процедур підсилює процес омолодження області коло очей.

22 червня, 2016