plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Підтяжка обличчя технікою SMAS

Підтяжка обличчя технікою SMAS

Сучасні техніки виконання підтяжки обличчя мають на увазі виконання оперативного втручання відразу в трьох шарах (шкіра, м'язи, апоневроз), з урахуванням індивідуальної конфігурації особи. У таких втручаннях також враховуються особливості анатомічної будови обличчя і шиї.

Подтяжка лица и шеи в Киеве, пластика лица доктор Слоссер

Основним способом підтяжки обличчя в даний час є методика використання поверхневої м'язово-апоневротичної системи (SMAS). Сама операція включає в себе широку відшарування шкіри, піднімається м'язово-фасциальний клапоть на всьому протязі, а потім йде робота на шарі підшкірно-жирової клітковини, прибираються грудки Біша, зайві пласти жиру. Наступним етапом операції є підйом і фіксація апоневроза із захопленням кругових м'язів очей, іноді спільно з проведеної канто - або міопексією. Нерідко використовується методика піднесення середньої зони особи з пластикою м'яких тканин навколо орбіт. Таким чином, підйом шкіри йде досить рівномірно у всіх зонах.

При необхідності SMAS-техніка доповнюється іншими оперативними посібниками. Часто виконується ушивання підшкірної м'язи шиї (платізмопластіка), створення корсета шиї за допомогою особливого шовного матеріалу, підтяжка чола або брів, видалення надлишку жиру з області підборіддя і області шиї.

Операція SMAS хоч і є досить великою і травматичною методикою, але реабілітаційний період при ній займає всього близько двох-трьох тижнів. До того ж виконання тільки цієї операції дозволяє домогтися рівномірного підйому всіх зон особи, можливості носити будь-яку зачіску після операції.

Останній плюс дозволяє повсюдно застосовувати дану методику у чоловіків, частим вимогою яких є мінімальна присутність слідів від оперативного втручання. Цей же факт є великою перевагою і при оперуванні жінок.

Виконання такого роду операцій неможливо без фундаментальних знань топографічної анатомії лицьового нерва і досвіду в мікрохірургії. Грамотні фахівці можуть здійснити індивідуальний і більш глибокий, ніж в інших операціях, підхід до тканини обличчя і отримати ефективні результати.

Може бути вам буде цікаво наступне: Як збільшити груди за допомогою пластичної операції, Пластична хірургія ринопластика спеціальними малотравматичними техніками, пластика повік.

23 березня, 2016