plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Нова чоловіча мода: підтяжка повік і збільшення грудей

Нова чоловіча мода: підтяжка повік і збільшення грудей

Представники сильної статі вишикувалися в чергу до пластичного хірурга

Ще десять років тому в уявленні більшості російських чоловіків моральне право на пластичні операції мав хіба що Елтон Джон. А нормальному мужику навіть стригтися пропонувалося простіше. Але час минув, і критерії громадської думки стали змінюватися.

За підрахунками Британської асоціації хірургів пластичної естетики, в останні п'ять років кількість чоловіків у Великобританії, що поліпшували свою зовнішність за допомогою пластики, збільшилася на 300 відсотків. У Росії таку статистику ніхто не веде. Сьогодні Москва переживає якщо не бум чоловічої пластичної хірургії, то стоїть на його порозі.

Пластика век в Киеве - насколько эффективна подтяжка лица и блефаропластика

Хірург Дмитро СЛОССЕР: "завів юну дівчину-зважився на пластику»

Розповісти про постійно зростаючу тенденцію ми попросили одного з найбільш іменитих пластичних хірургів Москви Дмитра Слоссера.

- Останнім часом відсоток чоловіків, які бажають поліпшити свою зовнішність за допомогою хірурга, незмінно зростає. У США співвідношення чоловіків і жінок, які роблять пластичні операції, 1:20. Тобто на 20 жінок припадає один чоловік. У нас до недавніх пір один чоловік припадав на сто дам. Але ситуація активно змінюється, сьогодні вже ми підтягнулися до західних стандартів - чоловіки в загальній статистиці складають вже ті самі 5 відсотків.

- Які операції найбільш популярні у чоловіків?

- Раніше найпопулярнішими у чоловіків були отопластика і ринопластика, тобто корекція форми вушної раковини і форми носа. Але сьогодні до традиційно чоловічих операцій вже можна віднести корекцію форми грудей, ліпосакція, прибирають животи, підтягують повіки. Наступного тижня у мене записані двоє чоловіків. Одному з них близько шістдесяти років, він хоче зробити собі обличчя і повіки. Інший буде коригувати форму вуха. Причому у нього немає ніякої капловухості, просто йому не подобається нинішня форма його вушної раковини. Чоловіки змінили свої уявлення про красу. Кілька років тому зазначалося, що вони почали активніше ходити по косметичних салонах, а тепер вони дозріли вже і до пластичних операцій.

- У чому причина?

- Змінилося покоління. Немає такого, що чоловіки, яким було все одно, як вони виглядають, раптом різко перейнялися своєю зовнішністю. Просто до віку пластичних операцій дожило покоління чоловіків, які завжди думали про себе.

- У чому різниця між чоловіками і жінками, які приходять до вас на операцію?

- Чоловіки більше жінок бояться лягати» під ніж", їх сильніше лякають радикальні зміни. Крім того, жінки легше переносять біль, а у чоловіків вище рівень ускладнень. У сильної статі зовсім інша шкіра, яка по-іншому кровоснабжается, тому після операцій на обличчі у чоловіків частіше бувають гематоми. І щоб чоловік зважився на операцію, йому потрібна більш сильна мотивація, ніж жінці.

- А яка буває мотивація у чоловіків?

- Якщо не брати фізичні недоліки, то зазвичай чоловіки хочуть виглядати свіже, молодше, якщо у нього з'являється Молода дружина або подруга. Або на роботі культ молодості. Ну і їх, наприклад, зачіпає, коли дівчата роблять зауваження: дядько, куди ви лізете! Реакція оточуючих-дуже сильний поштовх.

Навіщо їм це треба?

За дослідженнями соціологів, на відміну від жінок, переважна більшість яких йдуть до хірурга з банального бажання бути красивою, у чоловіків набагато ширший набір мотивацій. Деякі, як і дами, хочуть стати красивіше або просто продовжити молодість. Інша частина бачить в цьому можливість отримати переваги в бізнесі: зовнішнє чарівність - один із способів впливу на ділового партнера. Треті сподіваються таким чином боротися з більш молодими конкурентами за робочі місця: молодо виглядає досвідчений працівник краще старого. Останні особливо сильно зачіпають сферу обслуговування - від офіціантів до адміністраторів великих компаній.

А ЯК У НАС?

Борис Моїсеєв ледь не помер під час операції

Російські зірки на відміну від західних зізнаватися в тому, що вдавалися до послуг пластичних хірургів, не поспішають. Але є й такі, які цим пишаються. Наприклад, Борис Моїсеєв, не соромлячись, розповідав, що востаннє він віддав лікарям 50 тисяч доларів за підтяжку шиї і підборіддя, ліпосакцію. А під час першої пластичної операції Моїсеєв взагалі пережив клінічну смерть - у нього не витримало серце. І тепер перед кожною операцією співак... молиться в церкві і прощається з друзями.

Сергій Звєрєв, якого за любов до пластичної хірургії називають «російським Майклом Джексоном», зізнавався тільки в тому, що вдавався до цього методу лише одного разу: виправляв ніс, зламаний після аварії. Але досвідчений лікар виявив у "зірки в шоці" сліди відразу п'яти операцій корекції: носа, підборіддя, скул, повік і збільшення губ.

Нестаріючий Валерій Леонтьєв, за повідомленнями преси, вважає за краще американську клініку в Майамі. Але останній візит туди закінчився для співака невдало-довелося робити повторну операцію.

Крім того, як пишуть російські видання, в різний час до пластики вдавалися пародист Олександр Пєсков і співак Лев Лещенко.

ЗІРКИ "ПІД НОЖЕМ"

Ескулапи "нокаутували" Роккі

Сильвестр Сталлоне

Обличчя нинішнього Сталлоне-це результат не тільки поважного, 62-річного, віку актора, але і невдалої пластичної операції, зробленої півтора роки тому. Сталлоне судиться з клінікою, знівечила йому зовнішність.

Міккі Рурк

Щоб повернутися в акторське ремесло після багатьох років загулів, Рурку довелося вдатися до пластики. І все одно нічого кращого, ніж фізіономія побитого життям рестлера, не вийшло.

23 березня, 2016