plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Нижня і верхня блефаропластика (нижніх повік і верхніх повік)

Нижня і верхня блефаропластика (нижніх повік і верхніх повік)

  • Головна
  • Новини
  • Нижня і верхня блефаропластика (нижніх повік і верхніх повік)

Нижня і верхня блефаропластика (нижніх повік і верхніх повік) є досить поширеною пластичною операцією. При цьому останнім часом Пластична хірургія повік зазнала значних змін. Як показали дослідження, звичайне видалення надлишку шкіри і "жирових гриж" на повіках рідко призводить до бажаного результату. До того ж при такому підході часто після операції після закінчення декількох років з'являється синдром «запалих очей». Таким чином, більш правильною і сучасною методикою буде збереження жирового шару з відтворенням молодого контуру області повік, переміщаючи надлишок шкіри і жиру в ті зони, де є їх дефіцит.

Верхняя блефаропластика Киев, блефаропластика нижних век доктор Слоссер

Для поліпшення результатів необхідно проводити ретельний аналіз вікових змін та індивідуальних особливостей. При цьому до цього відноситься як верхня блефаропластика верхніх повік, так і нижня блефаропластика нижніх повік.

Вікові зміни можна розділити на 4 типи. При першому типі вікових змін спостерігаються зміни зачіпають в основному нижні повіки. Може бути невеликий надлишок шкіри і зменшення тонусу м'язи, навколишнього очей. При цьому обсяг орбітального жиру відносно не змінюється, але збільшується кількість внутріорбітального жиру. Таким чином, око починає сприйматися як набряклий. Для пластики таких змін виконують верхню і нижню блефаропластику верхніх і нижніх повік з видаленням частини внутріорбітального жиру і можливим видаленням невеликої кількості шкіри

При другому типі змін є ознаки старіння обох повік. Відбувається опущення виличної жирової клітковини і стає більш помітним поділ на кордоні повіку-щока-слізна борозна. Для виправлення вікових дефектів необхідно заповнити з'являється поглиблення внутріорбітальной жировою клітковиною, також додатково можна виконати обмежену підтяжку середньої зони обличчя.

Пластика век у доктора Слоссера - блефаропластика в Киеве

При третьому типі змін виражено старіння середньої зони особи з сильним опущенням з'єднання повіки і щоки, відбувається також поглиблення носогубних складок. Опущення виличної жирової клітковини в сукупності з поглибленням носогубних складок вимагає підйому за допомогою підтяжки середньої частини обличчя, виконуваної поднадкостнічно.

При четвертому типі є також зміни в виличних мішках, часто відбувається виражене округлення очі, так як відбувається провисання нижньої повіки. В цьому випадку виправдано виконання підтяжки середньої частини обличчя з вивільненням виличної зв'язки, орбітальних зв'язок і кантопексії (підняття куточків повік).

Слід пам'ятати про вищеописаних варіантах зміни повік і індивідуально підходити до кожного з них. Наш центр пластичної хірургії PSC проводить пластичні операції на найвищому рівні: верхня блефаропластика верхніх повік в Києві, Нижня блефаропластика нижніх повік, збільшення грудей, абдомінопластика, пластика носа.

23 березня, 2016