plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Все, що необхідно для здоров'я та краси - в медичному центрі

Все, що необхідно для здоров'я та краси - в медичному центрі

  • Головна
  • Новини
  • Все, що необхідно для здоров'я та краси - в медичному центрі

Поєднання медичного, діагностичного центру та медичної лабораторії - все це про клініку. Важко навіть уявити існування більш універсального комплексу, ніж Oberig. Тут під одним дахом вдалося зібрати все найкраще, що відноситься до категорії медичних послуг. Перелік послуг, що надаються універсальної багатопрофільної клінікою, дійсно колосальний. В установі надають допомогу дітям і дорослим. Вся консультативна та діагностична допомога пацієнтам надається на світових стандартах. У високій якості послуг, що надаються, встигли переконатися сотні тисяч вдячних пацієнтів. Клініка цілком заслужено утримує статус лідера за якістю медичних послуг в Україні.

Многопрофильная клиника

Сучасне обладнання й найкращі фахівці

Багатопрофільна клініка Клініка заслужила відмінну репутацію, яку підвищує з року в рік відповідальним підходом до роботи. На базі центру функціонує відділення діагностики iз найсучаснішим обладнанням. Але, одного обладнання було б недостатньо, адже тільки в умілих руках воно буде працювати найбільш ефективно на благо здоров'я пацієнтів. В рядах досвідчених лікарів високої кваліфікації, які працюють у клініці Oberig - фахівці, відомі в Європі та в усьому світі. Найвищий рівень довіри фахівцям центру підтверджується їхньою участю в різних медійних проектах. Тут варто згадати такі проекти, як "Моє нове життя" і "Поверніть мені красу".

лучшая клиника пластической хирургии

Головні переваги багатопрофільної клініки Oberig

Головною перевагою унікального діагностично-лікувального комплексу виступає все-таки його система роботи. Йдеться про так звану систему «все в одному місці». Прямо в центрі Києва можна отримати медичні послуги найширшого спектра. Пацієнтам забезпечена high-end діагностика фактично будь-якого захворювання на ранній стадії, з подальшим якісним лікуванням та реабілітацією. У стаціонарі медичного центру цілодобово приймаються хворі хірургічного та терапевтичного профілю. Установа не стоїть на місці - тут інтегруються всі найактуальніші тенденції сучасної медицини. Все це дозволяє проводити найскладніші операції і дарувати пацієнтам здоров'я і красу. До речі, за красу відповідає центр пластичної хірургії Oberig Beauty, який гідний окремої уваги.

Маммопластика и другие операции в клинике

Oberig Beauty - запорука здоров'я та краси

Такий структурний підрозділ багатопрофільної клініки, як Oberig Beauty - функціонує не тільки на благо здоров'я, а й краси пацієнтів. Зробити пластичну операцію саме тут прагнуть, в тому числі, жителі інших країн і знаменитості. У сучасній клініці пластичної хірургії проводять найскладніші операції, використовуючи авторські методики. Бажають отримати гарний ніс - проходять процедуру ринопластики, стати володаркою красивих грудей - процедуру маммопластики. Пацієнти завжди задоволені не тільки результатом операції, але і якістю, а також умовами обслуговування. Все, як і личить клініці пластичної хірургії класу люкс, де завжди дбають про ваше здоров'я та красу.

30 червня, 2016