plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Професійне навчання за направленням пластична хірургія

Професійне навчання за направленням пластична хірургія

  • Головна
  • Новини
  • Професійне навчання за направленням пластична хірургія

Oberig Beauty - клініка пластичної хірургії давно має незаперечний авторитет серед пацієнтів і професіоналів пластичних хірургів.


Ми ростемо. Будується новий корпус і напрямку пластичної хірургії буде відведено ціле відділення. На даний момент ми виконуємо понад 400 великих пластичних операцій в рік. В основному це естетичні операції, такі як, ринопластика, збільшення грудей і так далі. Але також ми виконуємо і реконструктивні операції. Найчастіше дуже складні і унікальние- це і реконструкції носа, реконструкції вушних раковин і т.д.

Може бути деякі з них вам довелося бачити в телепроектах. За 8 років роботи відділення мною підготовлений один фахівець - це доктор Баранська Ольга Володимирівна. Тепер вона пластичний хірург найвищого рівня, і я по праву пишаюся її успіхами.


Вважаю, що в нашій професії не може бути багато учнів і далеко не кожного, кого ми навчали може себе називати так. Ми гостро потребуємо молодих кадрах, які ми будемо навчати.
Ми шукаємо ТАЛАНТИ з яких готові зробити топових фахівців.

Про пряники

- нам потрібен тільки один учень, член команди
- ми навчаємо безкоштовно, як для себе
- надаємо доступ до гігантської базі з пластичної хірурги
- навчання буде відбуватися за європейськими вимогами, зі здачею тестів, ротаціями в суміжних напрямках (таких як мікрохірургія,онкомаммологіі, онкодерматології т.п.)
- успішно витримав всі тяготи і труднощі буде надано контракт на роботу в команді клініки


Про труднощі

- працювати доведеться багато
- вчитися (теоретична частина) прийдеться майже щодня
- на відпочинок, особисте життя буде мало часу
- хто не підійшов - вибуває з команди без попередження, на їх місце беремо нового, поки не побачимо в ньому дійсно таланту.


Про вимоги


- Пройдена інтернатура за хірургічним фахом
- Володіння англійською мовою



Якщо вважаєш, що можеш відповідати цим вимогам то пропонуємо вислати резюме та мотиваційний лист на пошту beauty@oberig.ua

23 березня, 2017