plastika.ua

Впишіть своє Ім’я та телефон і ми вам зателефонуємо

Блефаропластика верхніх повік видаляє надлишки жирової тканини

Блефаропластика верхніх повік видаляє надлишки жирової тканини

  • Головна
  • Новини
  • Блефаропластика верхніх повік видаляє надлишки жирової тканини

Блефаропластика верхніх повік може проводитися як під місцевою, так і під внутрішньовенною анестезією. Тривалість хірургічного втручання складає від 40 хвилин до півтори години. Лінію розрізу проводять таким чином, щоб вона містилася в природній складці шкіри. Таким чином, післяопераційні рубці згодом виявляються непомітними, коли пацієнт відкриває очі.

Блефаропластика верхніх повік

Верхня блефаропластика виконується за допомогою розрізу

За допомогою цих розрізів пластичний хірург отримує доступ до жирових гриж. Проводиться відділення шкірного покриву від жирових тканин і м'язів. Жирові відкладення і надлишки шкіри вирізаються - таким чином, усувається обвислість і припухлість повік. Рану хірург закриває, накладаючи на розріз косметичні шви, які розташовуються усередині шкіри і відрізняються високою якістю шовного матеріалу. Після цього на операційну область накладають акуратну пов'язку, яка може бути знята вже на наступний день.

Блефаропластика верхніх повік, яка проводиться з метою змінити розрізу очей, дещо відрізняється від традиційної. Хірург також січуть надлишки жирових тканин, але при цьому формує додаткову складку на повіках і епікантусі. Для досягнення потрібного розрізу очей, лікар видаляє частину кругового м'яза в зоні ока. Така верхня блефаропластика може тривати до двох годин, але її результат зберігається на все життя. Кілька перших годин після операційного втручання пацієнтові прикладається лід в область біля ока, який зменшує ступінь вираженості післяопераційного набряку.

По закінченню дії знеболюючий засіб, пацієнт може відчувати слабке пульсуюче садніння в місці втручання, проте сильні больові відчуття виявляються рідко, і для усунення дискомфорту, як правило, досить м'якого анальгетика. Більшості пацієнтів анестетики після операції не потрібні. Верхня блефаропластика виконується за допомогою розрізу

Реабілітація після верхньої блефаропластики

Як правило, виписка пацієнта з стаціонару відбувається через 6-8 годин після проведення блефаропластики верхніх повік, або ж на наступний день. Три-чотири дні після операційного втручання можуть застосовуватися очні краплі. По закінченню 5 днів видаляються шви. Через 5-7 днів пластичний хірург може прописати курс меостимуляції - косметологічні процедури, які скорочують реабілітаційний період, стимулюючи орбітальні м'язи і сприяючи швидкому розсмоктуванню синців та набряків.

У перший місяць після операції необхідно відмовитися від значних фізичних навантажень, які можуть спровокувати додатковий крововилив або підвищений кров'яний тиск. Від набряків і синців пацієнт поступово позбавляється протягом двох-трьох тижнів. Остаточно результати верхньої блефаропластики проявляються через півтора місяці.

20 серпня, 2016